تبلیغات
شیدا 95 - خطرات ناشی از غذاهای فرآوری

خطرات ناشی از غذاهای فرآوری

دوشنبه 13 دی 1395 03:17 ق.ظ

 

خطرات ناشی از غذاهای فرآوری

  • خطرات ناشی از غذاهای فرآوری

    همیشه تعجب آنچه واقعا در آن همبرگر یا چه چیزی باعث آن Oreos بنابراین دلپذیر؟ شانس هستند این است که یک لیست طولانی از مواد تشکیل دهنده فرآوری شده است که شما حتی نمی توانید تلفظ وجود دارد. در همه جای دنیا، غذاهای فرآوری شده در حال فروش می رسد و مصرف شده توسط تقریبا همه. کوچک آنها در مورد خطرات پنهان خود می دانم. مطالعات اخیر نشان می دهد که غذاهای فراوری شده ممکن است مضر باشد بیش از هر کس تا به حال انتظار می رود. همانطور که این مطالعات نشان می دهد، غذاهای فرآوری شده به بسیاری از بیماری های شایع و همچنین مسائل مربوط به سلامت در ارتباط است. ما نیاز به تغییر عادات غذا خوردن ما و دریافت صنایع غذایی فرآوری شده برای بهبود استانداردهای آن است.

    با این تعریف، غذاهای فرآوری مواد غذایی که از حالت طبیعی خود را تغییر دادند به منظور افزایش کیفیت آنها می باشد. غذاهای فراوری شده را به حفظ، الگوسازی، نرم، شیرین، و خیلی بیشتر به غذاهای طبیعی ایجاد شد. ترین کارخانه پردازش تغییر محصولات خود را در این راه توسط کنسرو، انجماد و چند تکنیک دیگر. این باعث می شود غذاهای فرآوری نسبتا مناسب برای مصرف کننده، به طوری که راحت است، در واقع، که، با توجه به bodyecology.com، ۹۰ درصد از پول در مواد غذایی صرف شده توسط آمریکایی ها در غذاهای فرآوری شده است، اما این راحتی بدون عواقب آمده است. [۱۹،۴۵۹،۰۰۲]
    در غذاهای فرآوری شده، بیشتر ارزش غذایی از دست داده است و به جای سایر مواد شیمیایی و مواد تشکیل دهنده که دارای ارزش غذایی کم و یا هیچ، که می تواند آسیب به سلامت شما. به عنوان مثال، با توجه به consumeraffairs.com، شربت ذرت با فروکتوز بالا یک شیرین کننده مشترک اضافه شده به غذاهای فرآوری شده است و بسیار ناسالم است. آن سطح سطح تری گلیسرید خود را از چربی را افزایش می دهد در خون و خود را LDL، نوع بد کلسترول. متوسط ​​شهروند ایالات متحده خواهد ۶۸ پوند از شربت ذرت با فروکتوز بالا هر سال مصرف می کند. ۶۸ پوند است. مطالعه هفت سال در ۲۰۰،۰۰۰ نفر توسط دانشگاه هاوایی انجام شد، نشان داد که کسانی که مقدار زیادی از گوشت فرآوری شده مانند هات داگ و هرزنامه ها خوردن در معرض خطر ۶۷ درصد بالاتر ابتلا به سرطان نسبت به کسانی که هیچ گوشت فرآوری شده کم و یا خوردند.

    بیش از ۶۰۰۰ مواد شیمیایی در غذاهای فرآوری شده، که برخی از نتایج ناشناخته و یا تست نشده و نیاز به موافقت دولت استفاده می شود، اما به در این رده از “به طور کلی به رسمیت شناخته شده به عنوان امن” لیست غذا و دارو است. به عنوان مثال، گزارش عوارض جانبی از منو سدیم گلوتامات، یک افزودنی رایج عبارتند از بی حسی، تهوع، سردرد، و خواب آلودگی، و در عین حال، آن است که “به طور کلی به عنوان امن شناخته شده است.” غذاهای فرآوری شده نیز حاوی چربی های ترانس که خراب تعادل کلسترول خوب و بد، که به نوبه خود خطر ابتلای فرد به بیماری های قلبی، سرطان و دیابت را افزایش می دهد. از آنجا که هیچ کس واقعا نمی داند چه محصولات به چه اثرات، هر بار که شما نشستن برای یک وعده غذایی، شما گرفتن یک خطر بالقوه است.

    این تعداد کمی از دلایل بسیاری که چرا ما نیاز به کاهش مصرف ما از پردازش خوراکی ها. بر اساس گزارش واشنگتن پست، شرکت های بزرگ مانند میلز هرشی و عمومی کاهش در مقدار قند، چربی ترانس، و شربت ذرت با فروکتوز بالا در محصولات خود، و بسیاری از شرکت های دیگر بالا بردن نوار برای استانداردهای بهداشتی مواد غذایی فرآوری شده. اما ما نمی توانیم فقط در اطراف نشسته و منتظر، ما نیاز به شروع به ساختن انتخاب های سالم در حال حاضر. پس دفعه بعد که شما را نیش از همبرگر یا خوردن چند Oreos، در مورد آنچه شما واقعا خوردن و انجام به بدن شما فکر می کنم. در مورد آن فکر می کنم.

    منبع

برچسب ها: خطرات ، ناشی ، از ، غذاهای ، فرآوری ،